Despre noi

Realizare fara ezitare !

Daca ati ajuns pe acest website inseamna ca ati descoperit solutia completa pentru a evolua tehnologic si ideologic.

OPEN NETWORK SERVICES SRL (ONS) s-a infiintat in anul 2007 cu scopul de a aduce pe piata nu doar solutii si servicii IT de calitate, ci si o echipa unita cu aceleasi obiective: reusita noastra si a afacerii dumneavoastra.

Ca si client, pentru echipa ONS, nu reprezentati doar un fisier sau o sursa de venit. Reprezentati o provocare continua din simplul fapt ca ne-ati ales, ne-ati oferit increderea necesara pentru a demara un proiect si ne-ati dat oportunitatea revolutionarii IT a afacerii dumneavoastra.

Consideram ca, printre cele mai importante resurse ale prezentului sunt timpul si comunicarea. Tocmai de aceea, ne-am dezvoltat in permanenta dorinta de a transmite informatii utile, prompt si complet. Totodata, din dorinta de a rezolva cele mai complicate si complexe solicitari din domeniul IT am creat departamente specializate in consultanta IT, cablare structurata, monitorizare IT, mentenanta IT, hosting.

Chiar daca tinta concurentei IT este sa se remarce prin faptul ca sunt mai buni decat oricine, suntem dornici sa multumim nu doar teoretic, ci si practic, rand pe rand fiecare client care ne trece pragul sau ne gaseste online. Piata IT actuala este sufocata de oferte si specialisti IT, totusi, singura provocare pe care o vedem este sa oferim solutii pentru evolutia afacerilor intr-un mod cat mai creativ, eficient si rapid.

Punem accent, fara ezitare, pe realizarea fiecarui obiectiv intr-un timp cat mai scurt si la costuri cat mai reduse. Stim ca fiecare business este diferit, de aceea are nevoie de solutii IT diferite. Pentru acest scop, personalizam fiecare oferta solicitata si ne incapatanam sa va surprindem prinĀ  planul de optimizare propus.

Printre prerogativele semnificative ale echipei ONS se numara:

  • raspundem proactiv si reactiv la solicitarile clientului;
  • respectam si valorificam fiecare ideie de business;
  • ajutam la dezvoltarea armonioasa a afacerii in mediul online;
  • elaboram planuri strategice de optimizare a unei afaceri din punct de vedere al infrastructurii IT.