Externalizare IT

In momentul  in care ati pus pe picioare un business si a inceput sa functioneze, e momentul sa asamblati si restul puzzle-ului lipsa prin crearea de departamente: marketing, resurse umane, contabilitate, IT, financiar.

Fara existenta unor echipe specializate pe fiecare domeniu mentionat, dezvoltarea afacerii dumneavoastra va fi una indoielnica. Desigur, constituirea unor echipe profesioniste se face in timp. Cu toate acestea, va propunem ca, in ceea ce priveste departamentul IT, sa luati decizia pe care multe firme au luat-o: externalizare IT.

Externalizare IT a ajuns sa fie cea mai agreata forma de prestari servicii IT. De ce ?

Noua ne pare simplu si clar:  externalizare IT este optiunea corecta ce consta in optimizarea costurilor si reducerea timpului de rezolvare a problemelor IT.

Un manager constient de necesitatea evolutiei unei companii va sti ca alegand externalizare IT va insemna o deblocare a situatilor de urgenta in interiorul organizatiei, situatii de obicei inevitabile. Un simplu blocaj (de exemplu, cea mai frecventa problema: virusarea) al unui calculator aflat intr-o retea poate duce la o reactie in lant, transmisibila si celorlalte sisteme de operare. Avand insa ca parteneri pe ONS va vom asigura ca suntem cea mai competenta echipa de prestari servicii IT.

Beneficiile si motivele pentru externalizare IT prin ONS:

  • Expertiza noastra cuprinde o gama larga de acoperire a oricarei probleme intampinate si de asemenea,  idei de imbunatatire si mentinere a unui echilibru in infrastructura IT.
  • Desi orice firma are aceleasi obiective: profit si succes, suntem siguri ca nu toate organizatiile intampina aceleasi probleme in domeniul IT. Alegand externalizare IT prin colaborarea cu ONS, veti obtine o consultanta personalizata si actualizata in functie de tiparul problemelor.
  • Sunt numeroase firme care si-au externalizat serviciile si care au devenit mai eficiente prin simplul fapt ca si-au putut extinde productia si au putut pune accent pe dezvoltarea unor alte departamente interne.
  • De asemenea, prin externalizare IT diminuati costurile prin faptul ca numarul angajatilor va fi redus. Costurile care sunt necesare pentru a avea un angajat sau pentru a avea un departament specializat in domeniul IT nu este dat doar de salariu. Ne referim desigur si la procesul de recrutare, specializarea continua pe care acesta trebuie sa o faca datorita dinamicitatii cerintelor timpului, echipamentul de lucru care trebuie sa fie modernizat si upgradat in permanenta si nesiguranta unui angajat care isi poate gasi un alt loc de munca oricand.

Asadar, mai doriti motive sa nu alegeti o echipa care sa va imbunatateasca traseul spre succes prin promptitudinea si eficienta in servicii IT ?

ONS va incurajeaza sa alegeti profesionist !