Administrare IT

Dinamica unei organizatii trebuie sa dispuna de un sistem informatic performant si concentrat mentinut cu minim de costuri si efort. Administrare IT nu este o optiune pe care o puntem lua in considerare sau exclude in functie de proiectele in care este implicata compania pe care o conduceti. Administrare IT este un segment extrem de important al oricarei organizatii si care este reprezentat de existenta unui sistem informatic bine pus la punct. Cand vorbim de sistem informatic ne referim la numarul tuturor echipamentelor IT care ne usureaza munca de zi cu zi si fara de care prelucrarea informatiilor intr-un mod atat de organizat ar fi imposibila: computer de birou / portabile (laptop / tablete), servere, retele.

De cele mai multe ori, dotarea tehnica a fiecarui departament si pregatirea profesionala a celor care utilizeaza computerele determina reusita si succesul unei companii. Totodata, o administrare IT necorespunzatoare a echipamentelor uzitate poate reprezenta si favoriza calea spre insucces, calea spre o posibila criza a organizatiei sau o simpla situatie neplacuta prin care dati dovada de neprofesionalism.

Noi consideram ca, pentru a pasa o responsabilitate atat de mare pe mainile unor profesionisti este nevoie de un singur pas: alegerea echipei ONS. Oferim servicii complexe de administrare IT a sistemelor, administrare servere si administrare retea.

Pentru echipa noastra, administrare IT nu inseamna doar preocuparea unei echipe specializate doar atunci cand apare un dezechilibru in infrastructura IT, ci o grija constanta ca toate echipamentele folosite de o organizatie sa functioneze in conformitate cu standardele iar cei care folosesc aceste echipamente (angajati / colaboratori) sa nu devina un factor declansator al unui blocaj IT. Administrare IT este una din prioritatile echipei pentru ca stim cat de importanta este stocarea si securizarea datelor dumneavoastra.

Administraree IT, administrare servere, administare retea sunt cateva din ingredientele care sustin succesul intr-o organizatie. De aceea, raspundem oricarei solicitari prin promptitudine si venim cu solutii de optimizare in ceea ce priveste atat partea software cat si partea hardware, cuprinzand reteaua informatica, asistenta tehnica prin administrarea echipamentelor noi sau in uz, devirusari, analizarea unui proiect si gradul de fezabilitate (din punct de vedre al managementului departamentului IT), configurare servere, mentenanta, etc.

Printre beneficiile alegerii echipei ONS pentru administrare IT, administrare retele, administrare servere se numara:

  • Promptitudinea: echipa ONS se va deplasa cu rapiditate pentru orice disfunctionalitate care necesita interventie personala. In cazul in care blocajul infrastructurii IT este unul ce poate fi manevrat online, ne vom folosi de ustensile software online care permit manevrarea computerului de la distanta;
  • Echipa unita si bine organizata care vede in orice problema o provocare si o oportunitate;
  • Siguranta datelor si securizarea retelelor;
  • Responsabilitatea recuperarii datelor;
  • Prevenirea problemelor ce pot duce la dezechilibrarea infrastructurii IT;
  • Respectarea bugetului alocat.