Mentenanta IT

Vorbim de mentenanta IT cand ne referim la toate activitatile si eforturile depuse de o echipa specializata intr-un domeniu IT pentru a intretine, preveni, repara, revizui, schimba componentele unui sistem. In ceea ce ne priveste, noi, echipa ONS, consideram ca, atat in domeniul IT, cat si in orice alt domeniu tehnic mentenanta trebuie sa ocupe o preocupare permanenta. Interesul pentru mentenanta IT nu trebuie sa fie numai de partea departamentului IT externalizat, ci si din partea celui care solicita acest serviciu si care a inteles importanta longevitatii unui sistem, a unei retele IT si a mentinerii productiei.

Oferta ONS de mentenanta IT este special conceputa si orientata inspre client, astfel incat ne luam responsabilitatea unei mentenante periodice. Astfel spus, echipa noastra ofera mentenanta IT prin verificarea si asigurarea functionarii optime a sistemelor actuale, evaluarea performantelor si calitatea echipamentelor, dar si prevenirea posibilitatii de deteriorare a calculatoarelor / serverelor / retelelor.

O data ce ati apelat la serviciul de mentenanta calculatoare / mentenanta severe, vom fi pregatiti pentru primul pas al acestui proces: diagnosticarea si evaluarea sistemelor de calcul si a retelei interne prin verificarea tuturor componentelor acestora dar si testarea sistemelor de operare sau al aplicatiilor existente.

In cazul in care, in urma acestei verificari, sunt descoperite componente sau soft-uri care nu functioneaza la capacitatea normala, acestea vor fi imediat aduse in atentia managerului care va fi notificat in vederea luarii unei decizii inaintea aparitiei unei defectiuni.

Fie ca vorbim de o mentenanta preventiva, cand echipa noastra intervine constant pentru verificarea infrastructurii IT, fie ca vorbim de una corectiva, cand interventia se rezuma la solicitari per problema existenta, scopul nostru este unul singur si acelasi: rezolvarea problemei si a cerintei fara a periclita buna functionare a companiei.

Solicitati serviciul ONS de mentenanta IT Bucuresti si mentineti buna functionare a departamentelor firmei dvs.