Gazduire Domenii

ONS ofera clientilor cele mai calitative servicii de gazduire domenii pe servere aflate in Romania bazate pe cele avansate tehnologii unde va puteti dezvolta armonios afacerea si unde o puteti face cunoscuta prin adevaratele ei valori.

In functie de cat de mare este capacitatea informatiilor pe care doriti sa le promovati online, ONS va stabili un pret per spatiu gazduit pe server. Mai departe, pentru a putea folosi de acest spatiu inchiriat va urma alegerea si verificarea disponibilitatii unui nume domeniu care sa fie cat mai relevant si in concordanta cu activitatea pe care o prestati (ex.: www.numelefirmei.ro). Prin optiunea gazduire domenii ati facut primul pas spre a va extinde afacerea in mediul online, mediu care este la fel de competitiv ca mediul offline. Este bine de stiut, de asemenea, ca acces pentru administrarea domeniului vor avea doar cei care vor stii parola si datele de identificare stabilite inca de la inceput.

Prin oferirea serviciului de gazduire domenii, dorim sa fim furnizorii dumneavoastra a unui mediu online sigur in care puteti sa va faceti remarcat in fata a miliarde de utilizatori.

Ce ar suna mai bine decat gazduire domenii gratuit ?

Pentru a va convinge de utilitatea si beneficiile alegerii serviciului de gazduire domenii, ONS si-a propus sa ofere gazduire  gratuita pe o anumita perioada. Prin gazduire domenii gratuit, atat noi, cat si compania pe care o aveti, vom asista la o dezvoltare si o amplificare a puterii afacerii dumneavoastra. Daca rezultate sunt conforme cu asteptarile dumneavoastra atunci veti putea opta pentru unul din abonamentele propuse de noi.

Indiferent daca va veti promova afacerea printr-un simplu blog sau veti alege crearea unui site mult mai cuprinzator, prin gazduire domenii gratuita sau abonament, echipa de profesionisti IT ONS, va asigura suport tehnic pentru orice propunere veti avea. Mai mult, in cazul supraincarcarii serverului vom fi din timp notificati astfel ca vom putea impiedica orice situatie de dezechilibru in cazul site-ului dumneavoastra.