Gazduire Email

Comunicarea si calitatea acesteia sunt cheia reusitei oricarei companii. Alegerea modului de transmitere a informatiilor este dat de propria preferinta sau de situatia de comunicare existenta la un anumit moment. Email-ulul este cel care sustine cea mai importata parte a comunicarii profesionale din cadrul unei afaceri, de aceea trebuie sa fie tratat cu interes.

Optati pentru servicii de gazduire email propuse de echipa ONS. Alegeti sa fiti profesionist intr-un mediu concurential in care comunicarea digitala prinde tot mai mult elan. Prin gazduire email veti avea ocazia sa aveti propriulĀ dumneavoastra e-mail cu denumirea afaceriiĀ dumneavoastra (ex: office@numelefirmei.ro).

Datorita serviciului de gazduire email, veti putea transmite informatii oricand rapid, eficient si sigur. Mai mult, prin rezervarea propriei denumiri veti putea personaliza fiecare mesaj trimis: de la numele emailui, la continut (antet, sigla, semnatura). Cu siguranta acest aspect nu va ramane neremarcat in fata destinatarului dumneavoastra.

ONS prin gazduire email va pune la dispozitie o platforma de mesagerie electronica cu timp mediu de raspuns de 10 ms. Schimbul de informatii atat interne (in interiorul echipei companiei) cat si externe (comunicarea cu partenerii / colaboratorii / clientii) devine un element de maxima importanta care trebuie sa fie asigurat si controlat. De aceea, viteza si conditiile de transmitere si primire rapida a emailurilor oferita de ONS este solutia spre o comunicare perfecta si la costuri reduse pentru orice domeniu business.

Daca in prezent casuta de email a devenit un interes pentru virusi, va asiguram ca, prin filtrul de protectie folosit avem capacitatea de a proteja inbox-ul si de a evita intrarea mailurilor trimise de compania dumneavoastra, in spam-ul clientilor.