Servicii IT

Indiferent de faptul ca e vorba de un sistem, doua sau mai multe, mai devreme sau mai tarziu acestea vor avea nevoie de mentenanta. Prin servicii IT prestate, ONS isi propune sa reprezinte nu doar primul ajutor acordat in cazul unei nefunctionalitati, ci si cei care ofera solutii si servicii IT complete indiferent de situatie.

Este important de stiut ca, prevenirea este mult mai usoara si mai putin costisitoare decat tratamentul. In orice caz, la fel ca si orice masinarie, serverele, calculatoarele sau laptop-urile sunt sisteme complexe care se pot defecta oricand. Cu toate astea, nu va promitem ca putem fi clarvazatori, dar va garantam ca va putem asigura conditii optime de desfasurare a muncii in cazul depanarii unui sistem de calcul.

Cele mai multe probleme ale sistemelor de calcul sunt fie unele banale de genul: nefunctionarea sunetului, tastaturii, mouse-ului fie unele complexe: blocare sistem de operare (ex: windows), stingere unitate centrala fara motiv, virusare, pierdere documente, etc. Indiferent de “simptome”, echipa ONS recomanda insistent sa nu le ignorati. Un simplu zgomot ar putea insemna supraincalzirea si deci stricarea unei componente conexe. De asemenea, o simpla blocare a sistemului de operare datorate existentei unor virusi informatici sau alte probleme poate duce la piederea de documente importante, de cele mai multe ori, irecuperabile.

Cu o echipa performanta de tehnicieni IT, indiferent de gravitatea problemei, este prioritara analiza si cauzele care au declansat sau ar putea declansa o stricaciune. Este important de mentionat faptul ca echipa ONS nu este definita doar de o echipa IT profesionista, ci si de echipamentele de service de calculatoare performante de care dispune.

Pentru a evita orice disfunctionalitate, apelati cu incredere la servicii IT din Bucuresti a echipei ONS, ne asumam raspunderea si promisiunea sa va livram calitate si rezultate in timp record.

Pentru ca dorim parteneriate pe termen lung, este de recomandat ca intretinerea, analiza si consultanta pentru evitarea deteriorarii calculatoarelor si componentelor acestora, sa se efectueze cel putin o data la 3 luni.

Ce beneficii am daca apelez la servicii IT Bucuresti a echipei ONS?

  • Intrucat timpul este foarte pretios, stim ca repararea unui sistem defect este un joc contra cronometru. Ne luam responsabilitatea ca, prin solicitarea de servicii IT Bucuresti, sa actionam in cel mai scurt timp si in cel mai putin costisitor, dar sigur mod.
  • Va asiguram o gama larga de activitati care acopera arii IT precum: analiza, consultanta, diagnostricare, mentenanta, reparatii, proiectare si intretinere retele, sesiuni de training pentru angajatii firmei dumneavoastra, etc.
  • Acces la abonamente in functie de cat de des solicitati ajutorul echipei de service de calculatoare. Prin alegerea unui abonament, alegeti sa va optimizati costurile si sa economisiti timp si bani.