Audit IT

Audit IT pentru afacerea mea ? De ce as apela la audit IT ?

Aparent cu totii stim ce probleme avem. Cu toate acestea, nu ne tratam dupa ureche, ci apelam la ajutorul oferit de un medic. Asa se intampla si in cazul domeniului IT cand este mai mult decat prioritar sa ne adresam unei echipe profesioniste: ONS

Apeland la un Audit IT oferit de echipa noastra este primul pas in constientizarea puternicii legaturi dintre succesul unei afaceri si inovatia in IT.

Procesul de audit IT se refera la evaluarea sistemelor informatice utilizate intr-o organizatie. Totodata, pentru o evaluare corecta, echipa noastra va colecta date care vor ajuta la definirea cerintelor pentru sistemul IT utilizat si la alegerea unor solutii care sa usureze munca utilizatorilor.

Scopul principal al unui audit IT este sa identifice orice posibil punct vulnerabil care, la un moment dat, poate afecta intr-un mod sau altul, afacerea pe care ai construit-o.  Mai mult, in urma auditului se poate obtine o imagine clara a ceea ce este si ceea ce poate fi si insemna infrastructura IT.

Pentru a afla natura problemelor IT si a crea o viziune realista pentru imbunatatirea infrastructurii IT, este cu adevarat importanta verificarea configuratiilor, procedurilor si politicilor legate de exploatarea echipamentelor hardware si software existente.

In urma alegerii unui audit IT putem afla natura problemelor care v-au  impiedicat sa ajungeti la rezultatele dorite sau, de asemenea, noile cerinte pentru dezvoltare IT.

Concluzia auditului se poate revedea intr-un document care cuprinde, detaliat, toate problemele trecute, actuale, viitoare, dar si solutii optime de perfectionare si modernizare hardware si software.

Intreaga munca intreprinsa pentru auditul IT este gandita pe termen lung, astfel ca, garantam pentru solutiile oferite si rezultatele care le vor aduce acestea.