Consultanta IT

Ce intelege ONS prin consultanta IT ? Care sunt beneficiile apeland la consultanta IT  ?

Consultanta IT nu mai este un subiect tabu. Este mai mult ca evident ca, proiectele firmelor, din ce in ce mai ambitioase, au nevoie de o consultanta de calitate si in detaliu atunci cand vine vorba de zona IT. Consultanta it nu este numai despre sfaturi. Consultanta IT este despre un plan complex in care sunt regasite solutii legate de fezabilitatea, succesul si relevanta unui proiect in domeniul IT.

Datorita complexitatii si competitivitatii din lumea proiectelor IT si a lumii afacerilor este imposibil ca o firma ce doreste a-si extinde sfera influentei sa nu apeleze la solutii informatice.

Desigur, consultanta IT nu se rezuma numai la sprijinirea managerilor in cazul unor proiecte, ci in toate activitatile intreprinse care interfereaza cu sfera serviciilor IT. Consultanta IT oferita de ONS reprezinta serviciul de intretinere, dezvoltare sau optimizare a sistemului IT cuprinzand: achizitionarea legala a produselor software si hardware, upgradarea sistemului in conformitate cu cerintele actuale, achizitionarea unor echipamente potrivite pentru tipul de activitate prestat, etc

Echipa ONS ofera consultanta personalizata fiecarui client. De aceea, fiecare afacere reprezina o noua provocare in gasirea unor solutii optime care sa multumeasca clientul care a apelat la serviciile noastre. Analizam cu grija cererea fiecarei aplicatii si luam in calcul bugetul propus. In functie de brief-ul fiecarei companii, serviciul de consulta este creat astfel incat sa fie compatibil si flexibil cu orice cerinta.

De ce as apela la consultanta IT?

Momentul in care alegeti sa apelati la ajutorul un specialist IT nu trebuie sa fie doar atunci cand intampinati problem urgente. Pentru ca, de multe ori, cand se ajunge intr-o situatie urgenta, obiectivele dumneavoastra deja sunt amanate, iar costul reparatiei este mult mai ridicat.

Printre beneficile solicitarii de consultanta IT  se numara faptul ca, alegand sa extrernalizati departamentul IT, veti primi mereu o opinie si o viziune obiectiva. In plus, dispunem de flexibilitate si nu necesitam spatiu. Nu vom avea niciun interes decat in a va oferi solutii  IT fiabile prin care garantam succesul. De asemenea, timpul castigat este pretios.

Reusim sa rezolvam cu brio si in timp record orice problema care va impiedica sa va atingeti obiectivele. Consultantul are o perspectiva diferita decat clientul. Aceasta permite consultantului sa insereze noi concepte si idei care pot conduce la crearea unui nou set de semnificatii pentru client.