Service Calculatoare

Service PC, service laptop si service echipamente periferice de la ONS.

Achizitionarea oricarui echipament IT presupune si asumarea riscului ca, mai devreme sau mai tarziu. acesta sa se poata deteriora, creand un dezechilibru sau o situatie mai putin placuta. Nimeni nu poate garanta durata de viata a unui calculator sau a unei componente a acestuia.

Echipa ONS prin departamentul de service IT Bucuresti, reunit pentru preluarea si rezolvarea celor mai urgente probleme, va sta la dispozitie. Intelegem cat de important este sa existe acel loc unde le poti rezolva pe toate. De aceea, pe langa gama larga de servicii IT cu care venim in ajutorul dumneavoastra oferim service calculatoare prin care garantam service IT de calitate, diagnostricare corecta, reparatie rapida si preturi accesibile.

Apeleaza la service calculatoare atunci cand crezi ca nu mai exista salvare pentru laptopul sau calculatorul tau.  ONS asigura servicii de reparatii calculatoare, o evaluare profesionista atat la sediul clientului, cat si in service-ul propriu. Printre cele mai des intalnite probleme intr-un service IT regasim defectiuni ale anumitor componente hardware (placa de baza, HDD, memorii, etc. – de multe ori din simpla suprasolicitare a sistemului, sau nerespectarea normalor de curatare periodica a prafului) si a celor software (aplicatii, programe, virusi).

In service-ul IT ONS din Bucuresti nu exista probleme mari sau probleme mici. Este important de subliniat ca problema fiecarui client este tratata cu maxim de interes si ca intreaga echipa este formata din profesinisti ce isi duc munca la bun sfarsit.

De asemenea, echipamentele de care dispunem pentru repararea de laptop-uri, calculatoare, servere si componente apartin celor mai moderne mijloace tehnilogice si conforme cu totalitatea cerintelor Uniunii Europene. Atat timp cat ne referim la service IT, echipa ONS este specializata in reparatii de calculatoare, reparatii laptop-uri, monitoare, imprimante, servere, retele.